Në këtë prezantim, ne do të eksplorojmë historinë e Cinturrino Fruit Management SL dhe kontributin në sektorin agro-ushqimor. Ne jemi krenarë të prezantojmë kompaninë tonë dhe të festojmë të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e saj.
E kaluara

"Cilësi dhe pasioni për agroushqimore. Për një shekull"

i pranishëm

"Partneri ideal për shërbimet tuaja agroushqimore"

e ardhmja

"Me Simsar, e ardhmja e biznesit tuaj është vetëm një klikim larg."