Sot ne jemi produkte dhe shërbime të vlefshme.


Cinturrino Fruit Management SL është shumë më tepër se një kompani që merret me ofrimin e shërbimeve në sektorin agro-ushqimor: është një ekip profesionistësh të pasionuar që vihen në dispozicion të klientëve të tyre për t'i mbështetur ata në çdo aspekt të biznesit të tyre. Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje me cilësi të lartë, të personalizuara që janë në gjendje të plotësojnë nevojat specifike të klientëve tanë.

Analiza jonë e tregut është thelbësore për të ndihmuar klientët tanë të marrin vendime të informuara dhe të shfrytëzojnë mundësitë e tregut. Kuptimi i tendencave të konsumatorëve dhe preferencave të konsumatorëve është thelbësor për krijimin e produkteve të suksesshme dhe ne jemi këtu për të mbështetur klientët tanë në çdo hap të rrugës.

Ndërmjetësimi i frutave dhe perimeve është një tjetër shërbim që ne ofrojmë me pasion dhe përkushtim. Ne jemi krenarë që bashkëpunojmë me prodhues të cilësisë së lartë dhe të besueshëm për të siguruar që klientët tanë të marrin produktet më të mira në treg. Rrjeti ynë i gjerë i kontakteve në sektorin agro-ushqimor na lejon të identifikojmë prodhuesit më të mirë dhe t'i vëmë ata në kontakt me klientët tanë për të lidhur marrëveshje tregtare të dobishme për të dyja palët.

Menaxhimi i transportit është një tjetër aspekt kritik i shërbimit tonë. Ne kujdesemi për çdo detaj, për të siguruar që produktet të mbërrijnë në destinacionin e tyre në gjendje të përsosur dhe në kohë. Vëmendja jonë ndaj cilësisë na lejon të sigurojmë që produktet të jenë gjithmonë të freskëta dhe me cilësi të lartë, dhe që shpërndarja e tyre të jetë në kohë dhe e sigurt.

Kontrolli i cilësisë është një vlerë thelbësore për ne, dhe ne përpiqemi çdo ditë të sigurojmë që të gjitha produktet e ofruara për klientët tanë të përmbushin standardet më të larta. Procedura jonë rigoroze e kontrollit të cilësisë na lejon të identifikojmë çdo problem dhe t'i zgjidhim ato përpara se produktet të arrijnë klientët tanë.

Identifikimi i prodhuesve është një tjetër shërbim që ne jemi krenarë të ofrojmë. Ne jemi në gjendje të sigurojmë prodhuesit më të mirë në industri për të siguruar që klientët tanë të marrin produktet me cilësi të lartë që u nevojiten. Rrjeti ynë i gjerë i kontakteve në sektorin agro-ushqimor na lejon të identifikojmë prodhuesit më të mirë dhe t'i vëmë ata në kontakt me klientët tanë për të lidhur marrëveshje tregtare të dobishme për të dyja palët.

Menaxhimi i kontratës është një tjetër aspekt kritik i shërbimit tonë. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që të gjitha marrëveshjet tregtare të lidhura të respektohen dhe që çdo mosmarrëveshje të zgjidhet shpejt dhe në mënyrë efektive.

Bimët frutore dhe farat janë një fushë tjetër në të cilën ne jemi të specializuar. Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të bimëve dhe farave me cilësi të lartë për të ndihmuar klientët tanë të krijojnë produkte të suksesshme. Përvoja jonë dhe e jona

Produktet bujqësore janë zgjedhur me kujdes për të siguruar rendiment dhe cilësi maksimale, për të ndihmuar klientët tanë të rritin produkte të suksesshme. Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë shërbimesh komerciale, për të mbështetur klientët tanë në krijimin e produkteve të reja dhe menaxhimin e shitjeve.
Përvoja dhe ekspertiza jonë na lejojnë të ofrojmë shërbime të personalizuara konsulence, për të ndihmuar klientët tanë të marrin vendime të informuara dhe të zhvillojnë strategji të suksesshme. Ekipi ynë i ekspertëve është gjithmonë në dispozicion për të ofruar ndihmë dhe këshilla në çdo hap të rrugës.
Shërbimi ynë i magazinimit është thelbësor për të siguruar që produktet të jenë gjithmonë të disponueshme dhe të gatshme për shitje. Vëmendja jonë ndaj detajeve na lejon të sigurohemi që produktet të ruhen në mënyrën më të mirë, për të ruajtur freskinë dhe cilësinë e tyre.
Shërbimi i marketingut është një tjetër forcë e ekipit tonë. Ne jemi në gjendje të krijojmë fushata efektive reklamuese dhe të promovojmë produktet e klientëve tanë në kanalet më të përshtatshme, për të arritur audiencën e duhur dhe për të rritur shitjet.
Menaxhimi i pagesave është një aspekt kritik i shërbimit tonë dhe ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që të gjitha pagesat të bëhen në kohë dhe në mënyrë të sigurt. Ne jemi gjithmonë në dispozicion për të ofruar ndihmë dhe mbështetje për klientët tanë në çdo hap të rrugës.
Së fundi, shërbimi ynë pas shitjes është një tjetër pikë e fortë e ekipit tonë. Ne jemi gjithmonë në dispozicion për të ofruar ndihmë dhe mbështetje për klientët tanë pas shitjes, për t'u siguruar që ata të jenë plotësisht të kënaqur me shërbimet dhe produktet tona të ofruara. Ne jemi këtu për t'i ndihmuar klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre dhe ne mezi presim të bashkëpunojmë me ta për të ndërtuar një biznes të suksesshëm.


Cinturino Fruit Management SL është shumë më tepër se një kompani shërbimesh në sektorin agro-ushqimor. Ne jemi një ekip profesionistësh të pasionuar që e vëmë ekspertizën, përvojën dhe përkushtimin tonë në dispozicion të klientëve tanë për t'i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre

 
 • Analiza e tregut
 • Ndërmjetësimi i frutave dhe perimeve
 • Asistencë në menaxhimin e porosive
 • Menaxhimi i transportit
 • Kontrolli i cilësisë
 • Identifikimi i prodhuesve
 • Menaxhimi i kontratës
 • Bimët frutore dhe farat
 • Produkte agrokulturore
 • Shërbime komerciale
 • Shërbime konsulence
 • Magazinimi
 • Shërbimet e marketingut
 • Ndihmë për menaxhimin e pagesave
 • Shërbimet pas shitjes

 
 

"Ne besojmë se bashkimi i forcave të ndryshme dhe konvergjenca e përvojave dhe aftësive të ndryshme është parakushti i duhur për rritje dhe krijimin e mundësive të reja"