Historia

Familja Cinturrino ka një traditë të gjatë dhe krenare në sektorin agro-ushqimor që daton në fillim të viteve 1900. Në atë kohë, familja merrej me tregtimin, ndërmjetësimin dhe transportin e frutave dhe perimeve midis tregjeve italiane të fruta-perimeve.

Përkushtimi dhe pasioni për këtë sektor bëri që familja të zgjerohej dhe të vendosej në zonat e prodhimit, duke udhëtuar me fruta-perime dhe duke marrë një njohuri të thellë të sektorit. Përvoja dhe përkushtimi i tyre ndaj cilësisë së produktit u kanë mundësuar atyre të zhvillojnë një reputacion solid në industri dhe të fitojnë besimin e klientëve të tyre.

Sot, familja Cinturrino vazhdon të ruajë këtë traditë, duke ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm për klientët e tyre. Jemi krenarë që jemi pjesë e kësaj tradite të gjatë dhe vazhdojmë me vlerat dhe pasionin që e kanë bërë familjen Cinturrino kaq të respektuar në industri.

Në vitin 2015, familja Cinturrino themeloi Cinturrino Fruit Management SL, një agjenci globale shërbimi në sektorin agro-ushqimor. Kjo nismë e re synon të vazhdojë traditën familjare për ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe shërbime të shkëlqyera për klientët në mbarë botën. Cinturrino Fruit Management SL është bërë sinonim i përsosmërisë dhe besueshmërisë në sektorin agro-ushqimor, falë trashëgimisë së saj familjare dhe përkushtimit ndaj klientëve.

Ne jemi krenarë për të kaluarën tonë dhe e shikojmë të ardhmen me entuziazëm, duke vazhduar të rritemi dhe të zhvillojmë praninë tonë në sektorin agro-ushqimor. Familja Cinturino është gjithmonë e gatshme t'u përgjigjet nevojave të klientëve të saj dhe t'u ofrojë atyre vetëm më të mirën.